Muzikaal aanbod

Muzikale aanvulling voor events

Muziek is voor mij zoiets magisch. Het creëert altijd lichtpuntjes, ook in donkere tijden. Mijn hele leven ben ik al gek op zingen en sinds 2020 ben ik begonnen met het spelen van ukulele. Sinds 2022 begon ook het schrijven van eigen liedjes te rollen, geïnspireerd door het sjamanistische pad dat ik bewandel. Liedjes over persoonlijke processen (Wild Woman, Only One), universele thema’s (Infinity) en liedjes met de natuur als muze (Down to the River, Heartland). Naast mijn eigen liedjes speel ik graag repetoire van o.a.  Xavier Rudd, Nessi Gomes en Fia. Ook persoonlijke verzoekjes zijn in overleg mogelijk.

Zoek jij een muzikale aanvulling voor jouw cirkel, ceremonie, bruiloft, feestje of ander mooi event? Neem dan contact met me op!

Persoonlijk liedje

Een persoonlijk liedje is een bijzonder, blijvend en diepgaand cadeau. Voor een verjaardag, een bruiloft, een andere bijzondere gebeurtenis of gewoon als teken van liefde. 

Ik schrijf een liedje helemaal afgestemd op de persoon van wie jij houdt. En vertaal deze energie naar muziek. Er zijn allerlei opties en persoonlijke verzoeken mogelijk, zoals de keuze voor een opname of een live/online optreden van het liedje. Neem contact met mij op om af te stemmen wat passend is.

Even bellen?

Laat je gegevens achter, dan bel ik je om te onderzoeken of ik muzikaal iets voor je kan betekenen.