Wild Woman Traject

Traject met ceremonies op maat

Stel je voor: elke maand een 1-op-1 ceremonie helemaal voor jou. Tijd en ruimte om te duiken in een thema passend bij de tijd van het jaar. We spreken af in de natuur, bij mij thuis of online. In een ceremoniële setting waarin jij lekker kunt zakken, stemmen we af op wat jij het allermeest nodig hebt in dat moment.

Praten is onderdeel van het traject, maar waar het echt om gaat is dat jij alles wat je weet ook gaat voelen en léven. We werken daarom met jouw hele systeem. Hoofd, hart, handen. Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. 

In de praktijk betekent dit dat we vanuit het hoofd in het lichaam gaan zakken. Vanuit de mannelijke, naar buiten gerichte energie naar de vrouwelijke, naar binnen gerichte energie bewegen. We verkennen juist datgene wat normaal minder de aandacht krijgt. En gaan op zoek naar de kanten van jou die weggestopt zitten en die staan te trappelen om naar buiten te komen.

Dit hele traject of een deel ervan kan ook online! Dan begeleid ik je liefdevol in online ceremonies vanuit de veiligheid van je eigen huis. 

Speciaal voor vrouwen die:

Het Jaarwiel

In dit Wild Woman Traject gaan we de (diepere) connectie aan met de Wild Woman in ons. Afgestemd op onze innerlijke natuur én de natuur om ons heen doorlopen we het jaarwiel, zoals verbeeld in de afbeelding hieronder. Negen maanden lang gaan we deepdiven in verschillende thema’s, passend bij de tijd van het jaar. De wintermaanden die volgen zijn voor rust & integratie, passend bij de winterenergie. Het jaar is verdeeld op basis van de acht Keltische jaarfeesten aan het begin en hoogtepunt van elk seizoen. We werken de bijbehorende thema’s uit in 9 ceremonies afgestemd op waar voor jou de aandacht naartoe mag. Ieder traject is uniek want iedere vrouw is uniek!

Inhoud

1: Veiligheid & Intentie (Ostara)

Veiligheid is de basis van alle groei. Door je bewust te worden van je grenzen en deze beter te leren aangeven, creëer je een veilige space in jezelf en je omgeving. Om jouw groei richting te geven staan we stil bij verlangens en zet je een inentie voor het traject op jouw eigen unieke manier.

2: Sensualiteit (Beltane)

Vanuit die veilige bedding is het mogelijk om meer sensuele levensenergie door je lichaam te gaan laten stromen. We onderzoeken blokkades die deze energiestroom nog in de weg zitten en gaan spelen met sensualiteit door te dansen, zingen, creëeren en het leven te ontdekken met al je zintuigen.

3: Jezelf laten zien (Litha/Midzomer)

Als je een leven wilt leven dat helemaal past bij jou, heb je eerst jezelf te zien voor wie jij bent, inclusief alle delen die je nu nog wegstopt. In dit thema leer je jezelf meer te uiten, door middel van woorden, je stem, creativiteit of wat ook maar bij jóu past.

4: Overvloed (Lughnasadh)

Welke groei is al zichtbaar geworden? En wat mag nog meer aandacht krijgen? Overvloed gaan zien door te leren kijken met een andere bril. Dankbaarheid oefenen voor alles wat er nu al is en dit gebruiken als vruchtbare bodem voor meer groei.

5: Schaduwwerk (Mabon)

Schaduwwerk is duiken in je grootste irritaties en triggers. Zodat je zichtbaar kunt maken wat onzichtbaar was (in je schaduw). En je jezelf kunt bevrijden door deze delen van jezelf aan te kijken en omarmen.

6: Voorouderwerk (Samhain)

Door middel van een tafelopstelling met poppetjes duiken we in familiepatronen. Wat heb jij deze herfst los te laten zodat je verder kunt groeien in de volgende cyclus?

7+8: Stilte & Overgave (Yule & Imbolc)

Tijd voor rust en integratie. De kracht van stilte en de donkere tijd als nieuw begin. Kun je je hieraan overgeven? Dit ligt ten grondslag aan jouw groei in de nieuwe lente en zomer.

Wild Woman Traject

1111
  • incl. 21 % BTW
  • Of betaal in 12 termijnen: €93 per maand
  • voor 9 maanden + 3 maanden uitloop/integratietijd
  • 9 ceremonies van 90 minuten
  • Incl. Golden Goddess Ceremonie met gouden bodypaint
  • BONUS: Welkomstcall bij de start van het traject
  • BONUS: Integratiecall na afloop van het traject

Tekst en beeld brengen je maar zover. Muziek gaat nog zoveel verder. 
Luister mijn eigen liedje Wild Woman om op een dieper level te voelen wat de essentie is van dit traject. 

Wild Woman - lyrics

This is the story of a girl
Searching all around
For attention and love

She’s searching her place in the world
Falling hard and getting lost
She can feel all alone

But fire is what’s driving
Water makes her flow
The earth will help her
Ground herself

Fire is what’s driving her
And air will let her breathe
All that she wants is to be free

Rise, woman, rise
Gathering around the fire with your sisters at night
Wild woman, rise
Wandering in the forest, coming home in this life

This is the story of a girl
Becoming a queen
She will be free
She’s finding her place in the world
Dancing through the light and dark
Every step growing stronger

Fire is what’s driving her
Water makes her flow
From earth she’ll create
Life itself

Fire is what’s driving her
And air will let her breathe
Coming home within will set her free

Rise, woman, rise
Gathering around the fire with your sisters at night
Wild woman, rise
Wandering in the forest, coming home in this life

Rise, woman, rise
Gathering around the fire with your sisters at night
Wild woman, rise
Wandering in the forest, coming home in this life

Even bellen?

Bel me via onderstaande knop om samen te onderzoeken of het Wild Woman Traject aansluit bij wat jij nodig hebt.

Of stuur me even een mailtje met je vragen!