Wild Woman traject

Traject met ceremonies op maat

Stel je voor: elke maand een 1-1 ceremonie speciaal voor jou. Tijd en ruimte om te duiken in een thema passend bij de tijd van het jaar. We spreken af in de natuur. Ik zit klaar met een kleedje, een kaarsje, een theetje, een kaartje. Of we kiezen voor een bewuste wandeling. We tunen in op het thema en zetten een intentie voor de sessie. Praten is onderdeel van het traject, maar waar het echt om gaat is dat jij alles wat je weet ook gaat voelen en léven. We werken daarom met jouw hele systeem. Hoofd, hart, handen. Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. In de praktijk betekent dit dat we vanuit het hoofd in het lichaam gaan zakken. Vanuit de mannelijke, naar buiten gerichte energie naar de vrouwelijke, naar binnen gerichte energie bewegen. We verkennen juist datgene wat normaal minder de aandacht krijgt. En gaan op zoek naar de kanten van jou die weggestopt zitten en die staan te trappelen om naar buiten te komen. We openen het (speel)veld aan het begin van de sessie met een intentie en sluiten hem aan het eind ook weer bewust af.

Dit hele traject of een deel ervan kan ook online! Dan begeleid ik je liefdevol in online ceremonies vanuit de veiligheid van je eigen huis.

Speciaal voor vrouwen die:

Het Jaarwiel

In dit traject zullen we het jaarwiel doorlopen, zoals verbeeld in de afbeelding hieronder. Negen maanden lang gaan we deepdiven in verschillende thema’s, passend bij de tijd van het jaar. De wintermaanden die volgen zijn voor rust & integratie, passend bij de winterenergie. Het jaar is verdeeld op basis van de acht Keltische jaarfeesten aan het begin en hoogtepunt van elk seizoen. Elk thema werken we uit in 1 of 2 ceremonies, passend bij waar voor jou de meeste aandacht naartoe mag.

Inhoud

1: Veiligheid & intentie (Ostara)

Veilige basis neerzetten door te verbinden met jezelf en jouw lichaam. Een veilige space creëren in jezelf en in je omgeving. Intentie zetten voor het traject en een bijpassend liedje kiezen als uiting van jouw intentie.

2: Sensualiteit (Beltane)

Sensuele levensenergie wakker maken, blokkades onderzoeken, dansen, lichaamswerk, het leven ontdekken met je zintuigen.
Jouw lichaam is goud waard: spelen met gouden bodypaint.

3: Jezelf laten zien (Litha/Midzomer)

We beginnen daar waar alles begint: bij jezelf. Jezelf gaan zien door middel van spiegeloefeningen. Daarop volgen speelse oefeningen om jezelf meer te gaan uiten, door middel van woorden, je stem, creativiteit of wat ook maar bij jóu past.

4: Overvloed (Lughnasadh)

Welke groei is zichtbaar geworden? En wat mag nog meer aandacht krijgen? Overvloed gaan zien door te leren kijken met een andere bril, dankbaarheid oefenen en spelen met overvloedige oefeningen.

5: Schaduwwerk (Mabon)

Spelen met schaduwen, werken vanuit je grootste irritaties. Zichtbaar maken wat onzichtbaar was. Jezelf bevrijden door je schaduwen te omarmen.

6: Voorouderwerk (Samhain)

Een duik in familiepatronen d.m.v. een tafelopstelling met poppetjes. Wat heb jij los te laten zodat je verder kunt groeien in de volgende cyclus?

7+8: Overgave aan stilte (Yule & Imbolc)

Tijd voor rust en integratie. De kracht van stilte en de donkere tijd  als nieuw begin. In deze periode na het traject plannen we een Integratiecall.

Wild Woman Traject

999
  • incl. 21 % BTW
  • Óf betaal in 9 of 12 termijnen
  • voor 9 maanden + integratietijd
  • 9 ceremonies van 90 minuten
  • BONUS: Welkomstcall van 30 minuten bij de start van het traject
  • BONUS: Integratiecall van 60 minuten in de wintermaanden na het traject
  • BONUS: Whatsapp ondersteuning
  • BONUS: Voor de allereerste aanmelding schrijf ik een persoonlijk liedje, helemaal afgestemd op jou! (=vergeven!)

Tekst en beeld brengen je maar zover. Muziek gaat nog zoveel verder. Met onderstaande playlist kun je op een dieper niveau voelen wat de essentie is van dit traject.

Even bellen?

Laat je gegevens achter, dan bel ik je om te onderzoeken of het Wild Woman Traject aansluit bij wat jij nodig hebt.